Om Kompagnonerne

Kompagnonerne er et fællesskab, hvor vi arbejder med projekter, der har til formål at give mennesker brændstof til et frugtbart og bæredygtigt liv i et samfund præget af frihed, lighed og fællesskab.

Vi ønsker også at skabe grobund for lokale arbejdspladser for på den måde at skabe stærke, bæredygtige lokalsamfund og overflødiggøre mest mulig transport.

Fagsagen

Nuværende projekter:

FAGSAGEN skaber viden, så du kan navigere med succes i en foranderlig verden. Det, der er oppe i tiden, optager os. Lige nu har vi fx fokus på arbejdsmiljø og overvågning.

  • Vi arbejder med analyse af trends, roller, situationer eller systemer både via egne projekter og i samarbejde med virksomheder og organisationer.
  • Vi tilbyder formidling og kommunikation af viden med det mål at kvalificere modtagerne til at agere hensigtsmæssigt i en foranderlig verden
  • Vores primære fokus er arbejdsmarkedet og dets tilknyttede organisationer.

FAGAGEN beskæftiger sig også med at kommunikere for fag, fagforeninger og organisationer med tilknytning til arbejdsmarkedet. Desuden er det et mål for FAGSAGEN at tage initiativ til indsamling og formidling af viden, ideer og tendenser om fagenes rolle på arbejdsmarkedet og skabe refleksion over arbejdslivets betydning overordnet set.

Intelligent Fitness

Intelligent Fitness er grundtræning og god kropsholdning efter balletmetoden. Intelligent Fitness har til formål at give flere mennesker mulighed for et langt liv i en stærk, spændstig og bæredygtig krop.

Under paraplyen intelligent fitness arbejder vi bl.a. med BalletFitness

Kontakt

Søren Dam Nielsen

M. 22995375

soren@kompagnonerne.dk

Mere information

Kompagnonerne

Alleen 7 A

4180 Sorø

Cvr.nr. 38141260

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *