Journalist Søren Dam Nielsen

Journalist Søren Dam Nielsen

M. 22 99 53 75

Soren@kompagnonerne.dk

Min kerneydelse er at skabe præcise budskaber – og jeg kan pakke dem ind i tekst, foto eller video. Jeg kan tale med jer om at afgrænse jeres målgruppe, gøre jer relevante med jeres kommunikation. Vælge passende kanaler/medier for jer og give forslag til, hvordan I bedst planlægger og strukturerer jeres indsats.

Historien i tekst, foto og video

#Flermedial er det nye buzzword: Man skal være til stede på mange medier. På mange måder. Som journalist arbejder jeg først og fremmest med historier. Men historier er et vidt begreb. Der er lange historier og korte. Historier i tekst. Lyd. Billeder. Trykt. På web. I æteren. Jeg arbejder med det hele. Jeg kan ikke alt, men så kender jeg nok nogen, der kan.

Jeg rykker kunder til at blive eksperter i at fortælle om sig selv – for dermed at hjælpe kunderne på vej til at blive mere skarpe på egen #værdi #mening #ansvar og #opgave

–> 👁👁så andre også kan se det.…det er der en god fremtid i – for os alle!

Jeg har stor erfaring inden for:

#Byggeri

En hurtigt lavet video fra 2020, som på Facebook levede op til sit formål: At udbrede kendskabet til den elektriske stenklipper (se den på Youtube).

#Arbejdsmarked

Hvordan har du det? Jeg har det sådan med arbejdsmiljø, at jeg nærmest tror, jeg ved alt, hvad der er at vide. Og det er helt sikkert ikke rigtigt. Men jeg er godt og grundigt inde i området efter at have researchet, interviewet og formidlet arbejdsmiljø i en lang årrække (her en artikel fra bladet Arbejdsmiljø – sløring af ansigter af GDPR-hensyn):

Artikel om arbejdsmiljø af journalist Søren Dam Nielsen

#Fagforening

Skal du have mig til at stå for at producere dit blad eller magasin? Da jeg har været ansvarlig for flere blade gennem tiden, kender jeg projektlederrollen for et magasin ud og ind: Fra tilrettelæggelsen af den årlige produktion over det konkrete arbejde med at lave indhold og til samarbejdet med trykkeri og distributionsselskab om at få bladet ud i læsernes postkasser. Herunder forsiden af et medlemsblad, jeg er heldig at have produceret i en del år efterhånden. Forsidetekst og -foto: Søren Dam Nielsen (sløret af GDPR-hensyn).

Virksomhed må fyre for at overvinde corona. Artikel af journalist Søren Dam Nielsen

#Sundhed

Min kone Charlotte de Neergaard står for øvelserne, mens jeg har optaget og klippet materialet til BalletFitness® Virtuel Hjælpetræner. Musikken er af Søren Bebe.

Derfor skal du kontakte mig #1

Jeg er god med sprog.

Jeg kan vride ord, så de sælger billetter.

Så kontakt mig gerne, hvis du “bare” har brug for en all-round journalist.

For eksempel havde jeg en lille opgave for en autoforhandler, som skulle have de nye værdier på tryk. Jeg omformede bl.a. de sprogligt abstrakte og næsten intetsigende værdi-overskrifter til udtryk, alle kan forbinde med noget.

Med gnist i øjnene (medarbejdersyn)

Med drivkraft (udvikling)

Med rank ryg (holdning)

Med liv og sjæl (begejstring)

Med kunden i hånden (kundefokus)

For autoforhandleren var de par ord så rigeligt betalt med bare en enkelt solgt bils forhjul halvt ude af butikken.

Jeg var glad, fordi jeg relativt enkelt kunne hjælpe en virksomhedsledelse en lille smule med at komme i øjenhøjde med sine medarbejdere takket være et mindre distanceret sprog.

Derfor skal du kontakte mig #2

Jeg kan få dig og dit hold gjort meget mere synlige, end I er i dag.

Derfor skal du kontakte mig #3

Det er tekst og tryksager. Men efterhånden også meget mere end det. Jeg kan også booste dit SoMe, fx med en video.

Hvis ikke jeg kan selv, så kender jeg andre, der kan.

Derfor skal du kontakte mig #4

Det har mange andre gjort. Jeg har bl.a. arbejdet for 3F, LO, HK og Danmarks Lærerforening. Søfartens Arbejdsmiljøråd, Foreningen af kommunale Beredskabschefer, ArbejdsmiljøNET, Videnscenter om Epilepsi, Scanglas, Berlingske Lokalaviser, Intelligent Fitness, Sorø Kommune og Slagelse Kommune.

Vi tales og høres ved!

Med venlig hilsen

Søren Dam Nielsen

Journalist

M. 22 99 53 75

Soren@kompagnonerne.dk